Siirt’te otomobil takla attı, sürücü yara almadan kurtuldu

SİİRT’TE PARK HALİNDEKİ ARAÇA ÇARPAN OTOMOBİL TAKLA ATTI

SİİRT’te meydana gelen trafik kazasında, park halindeki bir araca çarpan otomobil takla attı. Şans eseri sürücü kazayı yara almadan atlattı.

Olay, Kooperatif Mahallesi Nihat Aykut Caddesi’nde öğle saatlerinde gerçekleşti. Kontrolden çıkan 56 AAZ 608 plakalı otomobil, yol kenarında park halindeki 26 ABL 411 plakalı araca çarpıp takla attıktan sonra ters döndü. Kazada şans eseri yara almayan sürücü ise çevredekilerin yardımıyla araçtan çıkarıldı. Bu anlar cep telefonuyla kaydedildi.

Olayın ardından sağlık, polis ve itfaiye ekipleri olay yerine sevkedildi. Sürücü tedbir amaçlı sağlık kontrolünden geçirildi ve kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Related Posts

Ayakları dışarıda araç kullanan kişi başsavcı çıktı

Gaziantep’te bir sürücünün ayaklarını camdan çıkartarak otomobil kullandığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Tepki çeken görüntülerde çakarlı aracın sürücü koltuğunda oturan kişinin Gaziantep Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı M.B. olduğu öğrenildi.

Aşırı Sıcaktan Tavukları Serinletme Yöntemi

Mersin’de bir çiftlikte tavuklar, buzlu su sıkılarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalışılıyor.

İşte Osimhen’in geliş tarihi

Galatasaray’da Victor Osimhen’in Türkiye geliş tarihi netleşmeye başladı.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

CHP’de toplu istifa: İl yönetimi düştü

CHP Mardin İl Örgütü’nde, yedek üyelerin de dahil olduğu dokuz kişinin topluca istifa etmesi sonucu il yönetimi düştü. İstifacı üyeler gerekçe açıklanmadı.

Kabine toplanıyor: Ana gündem orman yangınları olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe’de toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi orman yangınlarıyla mücadele olacak.