Salman Tin ve Oğuzhan Koç’tan yeni şarkı: “Eylül”

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye’nin önde gelen söz yazarı, besteci ve yorumcularından biri olan Oğuzhan Koç, son yıllarda hem söz yazarlığı hem de besteciliği ile adından sıkça söz ettiren Salman Tin ile bu projede bir araya geldi.

Söz ve müziği Salman Tin’e, düzenlemesi ise Çağrı Telkıvıran’a ait olan “Eylül”ün video klibi, yönetmen Ecem Gündoğdu tarafından çekildi. İki sanatçının dostluklarını ve yaratıcı uyumlarını yansıtan bu çalışma hem müzikal anlamda hem de görsel olarak dikkat çekiyor.

“Eylül”, yayınlandığı andan itibaren dijital müzik platformlarında hızla üst sıralara yükseldi ve sosyal medyada geniş yankı uyandırarak en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı.

Related Posts

Atakan Özkaya, rol arkadaşı Burak Şafak’ın doğum gününü kutladı! ‘Sen varsan her şey çok kolay’

Kanal D’nin reyting rekorları kıran dizisi Uzak Şehir’in eğlenceli karakterlerinden Kadir’e hayat veren Burak Şafak’ın doğum gününü rol arakdaşı Atakan Özkaya kutladı.

Zerrin Özer: Beni Serenay Sarıkaya canlandırsın

Zerrin Özer: Beni Serenay Sarıkaya canlandırsın

Survivor’da elenen isim belli oldu! İşte 16 Şubat 2025 Survivor All Star’a veda eden yarışmacı

Survivor 2025 All Star’da 16 Şubat Pazar akşamı yeni bir eleme heyecanı yaşandı. Bu hafta kadın yarışmacılar arasından birisi adaya veda etmek zorunda kaldı. Düelloda, Sema, Serenay, Meryem ve Sevgi karşı karşıya geldi. Peki Survivor kim elendi 16 Şubat 2025? Survivor elenen isim belli oldu mu? İşte detaylar…

Seda Sayan Yunanistan’da aşka geldi! Kalp emojisiyle paylaştı

Ünlü şarkıcı Seda Sayan meslektaşı eşi Çağlar Ökten ile birlikte tatile Yunanistan’a gitti. Ünlü çift, tatilden paylaşım yapmayı ihmal etmedi.

Tuba Büyüküstün, Paris Moda haftasına damga vurdu! ‘Sade ve şık’

‘Çemberimde Gül Oya’, ‘Babam ve Oğlum’, ‘Sınav’, ‘İstanbul Kırmızısı’, ‘Kara Para Aşk’ gibi yapımlarda yer alan Tuba Büyüküstün, Paris Moda Haftası’nda boy gösterdi. Şıklığı ve zarafetiyle göz kamaştıran güzel oyuncu sevenlerinden tam not aldı.

‘Almanya’da zorbalığa uğradım’

Akran zorbalığını anlatan ‘Bağlantı Hatası’ filmiyle ilk kez anne rolünü üstlenen Şebnem Schaefer, geçmişte yaşadığı zorbalık deneyimlerini “Almanya’da zorbalığa uğradım, Türkiye’de ötekileştirildim” diyerek anlattı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir