Porsuk Çayı’na Balıklama Atlayan Adam Yaralandı

Porsuk Çayı’na Balıklama Atlama Olayı: Adam Yaralandı

Eskişehir’de temizlik çalışmaları nedeniyle suları çekilen Porsuk Çayı’na balıklama atlayan ve balçığa saplanan bir adam, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldıktan sonra hastaneye kaldırıldı.

Olay, Kırmızıtoprak Mahallesi Bütün Sokak’ta saat 00.10 sıralarında meydana geldi. Madde etkisinde olduğu iddia edilen bir erkek şahıs, temizlik çalışmaları sonucu suların çekildiği Porsuk Çayı’na atladı ve balçığa saplandı. Vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 112 Acil Servis’e haber verildi. Olay yerine polis, sağlık ve AFAD ekipleri sevk edildi. AFAD ekipleri tarafından kurtarılan adam, sağlık ekipleri tarafından müdahale edilerek Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürüldü.

Olayı gören bir görgü tanığı olan Can Ayaz, “Arkadaşlarımla iskelede otururken üstü başı dağınık bir şekilde koşarak atlayan şahsın kendinde olmadığını düşündük. Çitlerden atlayıp çaya düştü, hareketsiz kaldı. Biz hemen yardım çağırdık. Umuyorum ki kurtulur.” dedi.

İlgili Görsel

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / EMİR ERTEN – Yerel

Related Posts

Grip mevsimi uzadı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi’nden (NKÜ) Doç. Dr. Mustafa Doğan, 2025’te grip mevsiminin oldukça uzadığını belirterek, “Mayıs ayının ortalarında olmamıza rağmen hala hatırı sayılır sayıda üst solunum yolları şikayeti ile hastalar hastanelere başvurmakta, sağlık kuruluşlarına başvurarak destek istemekteler” dedi.

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Araştırmaya göre ABD’de 50 yaş altı kişilerde görülen kanser vakaları arttı

Özel Gereksinimli Bireyler İçin İlk Eğitim Tamamlandı

Özel gereksinimli bireyler için düzenlenen eğitim başarıyla tamamlandı. İzmir’de gerçekleşen eğitim üç gün sürdü. 

Duşta yapılan bu hata sağlığa darbe! Uzmanı uyardı: ‘Yıllar içinde böbrekleri bitiriyor’

Duşta idrar yapma, birçok kişinin farkında olmadan benimsediği bir alışkanlık olabilir. Ancak sağlık uzmanları bu davranışın ciddi sağlık problemlerine yol açabileceğini belirtiyor. Amerikalı ürojinekolog Dr. Teresa Irwin de duşta idrar yapma alışkanlığı hakkında takipçilerine uyarılarda bulundu.

Ebeveynler dikkat; “Sınavlar öncesinde evlerde sınavı konuşmayın!”

Ebeveynler dikkat; “Sınavlar öncesinde evlerde sınavı konuşmayın!”

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Nöroloji Uzmanı uyardı: Günlük yaşamı etkileyen unutkanlıkları ciddiye alın!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir