Otomobil hurdaya döndü: Sürücünün burnu bile kanamadı!

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde Otomobil Şarampole Yuvarlandı, Sürücü Hurdaya Döndü

Ankara’nın Nallıhan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında otomobil kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü Eray Mutlu, araçtan burnu bile kanamadan çıkmayı başardı.

Kaza, Nallıhan-Eskişehir kara yolu Bağlıca yol ayrımında meydana geldi. Eray Mutlu’nun kullandığı 06 RUC 31 plakalı otomobil, henüz bilinmeyen bir sebeple kontrolden çıkarak takla attı ve şarampole yuvarlandı. Araç kullanılamaz hale gelirken, sürücü Eray Mutlu ise kendi imkanlarıyla araçtan çıkmayı başardı. Kazayı hafif sıyrıklarla atlattığı için şanslı olan Mutlu, olay yerine gelen sağlık ekiplerince Nallıhan Devlet Hastanesi’ne götürülerek kontrol amaçlı tetkik edildi.

Olayla ilgili olarak polis ekipleri soruşturma başlattı.

Related Posts

Oltu’da Sel Felaketi: Bir Araç Suyun İçinde Sürüklendi

Erzurum’un Oltu ilçesinde yaşanan sağanak yağış, sel felaketine neden oldu. Bir otomobil sel sularına kapıldı, sürücü ve eşi son anda kurtarıldı. Eşinin halat yardımıyla kurtarılması dikkat çekti.

Acun Ilıcalı’ya sevgi gösterisi

Acun Ilıcalı, Çeşme Ayayorgi Koyu’nda sürat teknesinde görüntülendi. Ünlü televizyoncu koyda keyifli anlar yaşadığı kameraya yansıdı.

Emine Erdoğan, Çevre Şenliği’ne Katıldı

CUMHURBAŞKANI Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da düzenlenen ‘Çevre Şenliği’ etkinliğine katıldı.

Ekrem İmamoğlu’na Yönelik Yolsuzluk Soruşturmasında Ahmet Güneştekin’in İfadesi Alındı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ve Belediye Başkanlığı görevinden uzaklaştırılan Ekrem İmamoğlu hakkında yürütülen yolsuzluk soruşturması kapsamında sanatçı Ahmet Güneştekin ifadesini verdi. Güneştekin, İmamoğlu’nun seçim çalışmalarına destek vermediğini ve sergilerinde İBB’nin sponsor olmadığını belirtti.

Şanlıurfa’da 28 Yaşındaki Genç Evinde Ölü Bulundu

Haliliye ilçesinde kötü koku ihbarı üzerine yapılan kontrolde 28 yaşındaki Ahmet Okur’un cesedi bulundu.

Esenyurt’ta Spor Salonu Projesi Yeniden Başlatıldı

Esenyurt Belediyesi, Atatürk Mahallesi’nde uzun süre atıl durumda kalan spor salonu projesini tamamlamak için Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle önemli bir adım attı. Projenin hayata geçirilmesiyle birlikte gençlere modern bir spor tesisi kazandırılacak.