Kocaeli’nde korkutan patlama: Yaralılar var

Kocaeli Darıca’da Bir Binada Patlama Meydana Geldi

Kocaeli Darıca’da Abdi İpekçi Mahallesi’ndeki bir binada saat 19.15 sıralarında patlama meydana geldi. Patlamanın ardından binada yangın çıktı ve olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi.

Olay sonucunda yaralılar olduğu bilgisi alınırken, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne yapılan ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri hemen olay yerine intikal ettiler.

Yangınla mücadele ve yaralıların tahliyesi için çalışmalar devam ediyor.

Related Posts

‘Devlet Bahçeli entübe edildi’ demişti… Can Ataklı hakkında 4,5 yıla kadar hapis istemi

MHP lideri Bahçeli’nin entübe edildiğini ileri sürdüğü paylaşımı nedeniyle gazeteci Can Ataklı hakkında, 4 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.

AKP-CHP ittifak yaptı, YRP’li aday fark atarak kazandı

Elazığ’da, Köylere Hizmet Götürme Birliği’nin üye seçimi gerçekleştirildi. Seçimlerinde, AKP ve CHP ittifakı beklentilerin aksine başarısız olurken, Yeniden Refah Partisi’nden Mehmet Can Ölçücüoğlu en fazla oyu alarak zafer kazandı.

Liselere yeni ders geliyor: 81 ilin tamamında geçerli olacak

Milli Eğitim Bakanlığı, 12. sınıf öğrencilerinin üniversiteye geçiş süreçlerini kolaylaştırmak ve akademik hedeflerine ulaşmasını sağlamak amacıyla yeni bir dersi hayata geçirecek. 2025-2026 eğitim öğretim yılı itibarıyla başlaması beklenen ‘Hedef Temelli Destek Eğitimi’ dersinde öğrencilere not verilmeyecek.

Doha’da ateşkes müzakereleri sürerken Netanyahu’nun güvenlik istişare toplantısı yapacağı bildirildi

Doha’da ateşkes müzakereleri sürerken Netanyahu’nun güvenlik istişare toplantısı yapacağı bildirildi

49 ilde operasyon: 146 kişi gözaltında

49 ilde tefeci ve dolandırıcılara yönelik operasyon düzenlendi.

Terör örgütü şifreli mesajla uyuyan hücreleri uyandırdı

Şehirlerde öz savunmanın geliştirilmesini isteyen PKK, Türkiye’nin birçok yerinde bombalı, silahlı saldırılar yapan gruplara üstü kapalı talimat verdi.