Gümüşhane’de Otobüs Kazası: 14 Yaralı

Gümüşhane’de Yolcu Otobüsü Kaza Yaptı: 14 Yaralı Var

Gümüşhane’de Bayburt-Gümüşhane kara yolunda meydana gelen trafik kazasında, Geçit köyü mevkisinde seyir halindeki otobüs bir istinat duvarına çarparak durabildi. Sonuç olarak kaza sonucunda 14 kişi yaralandı.

Olayın akabinde sağlık ve jandarma ekipleri hızla olay yerine ulaştı. Yaralılar, tedavi amacıyla Gümüşhane Devlet Hastanesine nakledildi.

Gümüşhane Valisi Aydın Baruş, hastanede tedavi gören yaralıları ziyaret ederek basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Vali Baruş, yaralanan 14 kişi olduğunu fakat durumlarının ciddi olmadığını belirtti. Yaralıların, röntgen sonuçlarının ardından taburcu edilebileceğini belirtti.

Vali Baruş, kazanın otobüsün yol kayması sonucu meydana geldiğini belirterek, “Otobüs yoldan kayarak istinat duvarına çarptı ve ardından bariyerlere çarparak camlar kırıldı. Bu durum yolcuların yaralanmasına neden oldu. Neyse ki hayati tehlikesi olan kimse yok. Sağlık ekipleri hızla müdahale etti.” dedi.

Related Posts

Tanju Özcan’dan, Bakan Ersoy’a Kartalkaya çağrısı: İkimiz de yargılanalım, hodri meydan!

Tanju Özcan’dan, Bakan Ersoy’a Kartalkaya çağrısı: İkimiz de yargılanalım, hodri meydan!

TBMM Başkanı Kurtulmuş, 19 Mayıs’ı Gabar’da kutladı: ‘Bu dağlarda artık kardeşlik türküleri söylenecek’

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Şırnak’ın Cizre ilçesinde Gabar Dağı’ndaki petrol sahasında gençlerle birlikte düzenlenen kortej yürüyüşüne katıldı. Kurtulmuş, “Artık bu dağlarda korku değil, bu dağlarda ölüm değil, bu dağlarda kurşunlar, bombalar değil, bu dağlarda kardeşlik türküleri söylenecek” dedi.

TMO Genel Müdürü Güldal’dan Adana Ticaret Borsasına ziyaret

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) Genel Müdürü Ahmet Güldal, Adana Ticaret Borsasına (ATB) ziyarette bulundu.

Meksika donanmasına ait geminin Brooklyn Köprüsü’ne çarpması sonucu en az 19 kişi yaralandı

Meksika donanmasına ait geminin Brooklyn Köprüsü’ne çarpması sonucu en az 19 kişi yaralandı

İsrailliler, Gazze’de ateşkes ve esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi

İsrail’in Tel Aviv kentinde toplanan yüzlerce kişi, Gazze’de ateşkesin sağlanması ve İsrailli esirlerin geri getirilmesi talebiyle gösteri düzenledi. Göstericiler, ellerinde esirlerin fotoğrafları, İsrail bayrakları ve hükümet karşıtı dövizler taşıdı.

Güney Kore’nin eski Devlet Başkanı Yoon partisinden ayrıldı

Yonhap’ın haberine göre, Yoon, Facebook hesabından yaptığı açıklamada, mensubu olduğu iktidardaki PPP’den ayrılma kararı aldığını belirtti.