Fransa’daki cinsel saldırının şüphelisini Bursa’da tuttukları tetikçilere vurdurdular

Fransa’dan Bursa’ya Silahlı Saldırı

Fransa’dan Bursa’ya gelen ve silahlı saldırı sonucu bacaklarından yaralanan İdris A., para karşılığı anlaştığı kişiler tarafından vuruldu. Olayın arka planında ise akrabası Kamil A. ile yaşanan cinsel saldırı iddiaları bulunuyor. İddialara göre, 8 yıl önce Kamil A.’nın kızı Aysel T.’ye cinsel saldırıda bulunan İdris A. ve oğlu Çağlar A. şimdi de intikam alınan taraf oldular.

Kamil A. ve eşi Gülizar A., 26 yıl önce Yozgat’tan Fransa’ya yerleşti. Kamil A., müteahhitlik yaparak geçimini sağlarken, akrabası İdris A. ile iş ortaklığı yapmıştı. Ancak, Kamil A.’nın kızı Aysel T.’nin yaşadığı cinsel saldırı olayı, kötü bir intikam döngüsüne neden oldu.

İddialara göre Kamil A., İdris A.’yı vurması için anlaştığı kişilere 60 bin avro ödeme yaparken, olayın detayları emniyet güçleri tarafından ortaya çıkarıldı. Yaralanan İdris A. tedavi altına alınırken, tutuklanan 9 şüpheli arasında Kamil A.’nın eşi ve oğlu da bulunuyor.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, emniyet güçleri şüphelileri bir bir gözaltına alarak adalet önüne çıkarmaya devam ediyor.

Tetikçilik Görevi 600 bin TL’ye Devredildi

Olayın detaylarına göre, tetikçilik görevini üstlenen kişilere 600 bin TL ödeme yapıldığı ortaya çıktı. Kamil A.’nın eşi ve oğlu ise ödemenin geri kalan kısmını teslim etmek üzere İstanbul’a geldi.

İstanbul’da Yakalanan Şüpheliler

Olaya karışan şüpheliler, güvenlik kamerası görüntülerinden tespit edilerek İstanbul’da gözaltına alındı. Bu kişiler arasında tetikçilik yapanlar ve organizasyonu yapanlar da bulunuyor.

9 Şüpheli Tutuklandı

Adli mercilere sevk edilen şüphelilerden bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı, ancak 9 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olayla ilgili soruşturma devam ederken, Fransa’da bulunan Kamil A. hakkında da işlemler sürüyor.

Kaynak: DHA

Related Posts

Yol verme tartışmasını ayırmaya çalıştı; göğsünden bıçakladılar

Esenyurt’ta 2 otomobilin sürücüsü arasında yol verme nedeniyle çıkan tartışma kısa sürede bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavgada tarafları ayırmaya çalışan Furkan B., göğsünden bıçaklanarak yaralandı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Netanyahu: “İran zayıfladı ve İsrail Orta Doğu’nun çehresini değiştirebilir”

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, çevrimiçi düzenlediği basın toplantısında, İran’ın nükleer ve balistik programlarına yönelik İsrail operasyonlarına ilişkin açıklamalarda bulundu. Netanyahu, İran rejiminin ciddi bir zayıflama içinde olduğunu …

Özgür Özel: Bu kadar kötülüğü nasıl biriktirmiş bunlar?

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Bu kadar kötülüğü nasıl biriktirmiş bunlar?” dedi.

İsrail ve İran arasında arabuluculuk çalışmaları ile ilgili neler biliniyor?

İsrail ve İran arasında arabuluculuk çalışmaları ile ilgili neler biliniyor?

Fidan ve Lavrov’dan telefon görüşmesi

İsrail ve İran arasında gerilim karşılıklı füze saldırılarıyla ciddi şekilde tırmanırken Rusya ve Türkiye’nin Dışişleri Bakanları Lavrov ile Fidan bölgedeki durumu değerlendirdi.

Kimliğini bulduğu öğrencinin son anda sınava girmesini sağladı

Şanlıurfa’da Latif Verimli, Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamında yapılan sınav öncesinde kaybolan kimlik ve sınav giriş belgesini bulduğu 8. sınıf öğrencisi Fatih Seval’in sınava girmesini sağladı.