Ersan Parlatan: Isparta’dan Galibiyetle Dönmek İstiyoruz

Altınordu Teknik Direktörü Ersan Parlatan: “Isparta 32 Spor Maçından Galibiyetle Ayrılmak İstiyoruz”

Altınordu’nun TFF 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Isparta 32 Spor ile deplasmanda karşılaşacak olan yeni teknik direktörü Ersan Parlatan, kulüp televizyonuna önemli açıklamalarda bulundu. Parlatan, geçtiğimiz haçta yaşanan beraberlik ve hafta sonu oynanacak mücadeleye ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Altınordu TV’ye konuşan Parlatan, Kepezspor karşısında alınan beraberliğin üzücü olduğunu belirterek, “Önde gitmemize rağmen son pozisyonda yediğimiz golle maçı berabere tamamladık. Takımımın arzusundan ve performansından memnunum ancak daha üretken olmamız gerekiyor. İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele geçirdik ancak zaman zaman top kayıpları yaşadık” ifadelerini kullandı.

Isparta 32 Spor ile deplasmanda oynayacakları maç için hazırlıklarını sürdüren Parlatan, “Zorlu bir karşılaşma olacak. Rakibimiz sert oynayan bir ekip ancak biz de buna karşılık vereceğiz. Hedefimiz hafta sonu üç puanla dönmek” dedi.

İzmir Haberleri

Related Posts

Güney Kore’de sel: 14 ölü

Güney Kore’de etkili olan sel nedeniyle 14 kişinin hayatını kaybettiği bildirildi. Güney Kore’de yaklaşık bir haftadır devam eden şiddetli yağış nedeniyle meydana gelen selde 14 kişi yaşamını yitirdi. Güney Kore Ulusal Acil Durum Yönetim Ajansı …

Türk Kızılay Uganda’da 10 Su Kuyusu Açtı

Türk Kızılay, Uganda’da 10 güneş enerjili su kuyusu açarak 50 bin kişinin temiz suya erişimini sağladı.

MHP’nin ‘yalanlamadığı’ sözlere Dervişoğlu’ndan sert tepki

İYİ Parti lideri Dervişoğlu, Bahçeli’nin MHP’li vekillerle yaptığı toplantıda söylediği iddia edilen “Cumhurbaşkanı’nın iki yardımcısı olsun, biri Kürt, diğeri Alevi olsun” sözlerine tepki gösterdi.

Kumar borcu olan damat, düğünden sonra takıları alıp kaçtı

12 Temmuz’da Denizli’de dünya evine giren futbol antrenörü Hüseyin Cumhur Acar, evlendikten 3 gün sonra düğün takılarını alarak kayıplara karıştı. Acar’ın sanal ortamda kumar oynadığı ve yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öğrenildi.

Kumar borcu olan damat, düğünden sonra takıları alıp kaçtı

12 Temmuz’da Denizli’de dünya evine giren futbol antrenörü Hüseyin Cumhur Acar, evlendikten 3 gün sonra düğün takılarını alarak kayıplara karıştı. Acar’ın sanal ortamda kumar oynadığı ve yaklaşık 2 milyon TL borcu olduğu öğrenildi.

Sinop’ta Bıçaklı Kavga: Bir Kişi Hayatını Kaybetti

Sinop’ta yol verme meselesi yüzünden çıkan kavgada S.T. bıçaklanarak hayatını kaybetti.