Ensar Vakfı skandalını 400 gün boyunca protesto eden psikoloğa tehdit!

Psikolog Emine Gizem Çetiner Şanlıurfa’da Tehdit Altında

Şanlıurfa’da bir çocuğun istismar iddialarını gündeme getiren psikolog Emine Gizem Çetiner, yaptığı açıklamaların ardından tehditlerle karşı karşıya kaldığını bildirdi. Çetiner, Ensar Vakfı’nda yaşanan çocuk istismarını unutturmamak adına başlattığı 400 günlük eylemi geçici olarak durdurduğunu duyurdu. İddialara göre, Şanlıurfa’da yaşanan çocuk istismarına dair bilgileri paylaştıktan sonra, mağdur çocuğu istismar ettiği iddia edilen muhtarın yakınlarından ciddi tehditler aldı.

Cumhuriyet’in haberine göre, Çetiner, tehditleri bertaraf etmek ve konuyu daha geniş kitlelere ulaştırmak amacıyla yakında eylemlerine devam edeceğini belirtti. Aynı zamanda, devam eden tehditler üzerine polise başvurarak koruma talebinde bulunduğunu ve yaşadığı sıkıntıları yetkililere ilettiğini açıkladı. “Kendi yaşamımıza dair önemli adımlar atmamıza izin verilmiyor,” diyerek, maruz kaldığı baskıları ve zorlukları dile getirdi. Tehdit telefonlarının ve akrabalarının uyarılarının ardından, sürekli olarak polis karakoluna gitmek zorunda kaldığını aktardı.

Çetiner, toplumsal destek çağrısında bulunarak, özellikle kadınların ve sivil toplum kuruluşlarının desteğinin önemini vurguladı ve kendisine bir şey olmadan önce yanlarında olunması gerektiğinin altını çizdi. “Bir şey başıma geldiğinde yanımda olmanın değeri büyük değil, henüz başıma bir şey gelmeden önce yanımda olunması çok daha kıymetli,” şeklinde konuştu.


Soru: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?



Related Posts

NATO Genel Sekreteri: Ukrayna’nın güvenlik garantisi için 30 ülke çalışıyor

NATO Genel Sekreteri Rutte, 30 ülkenin Ukrayna için güvenlik garantisi çerçevesi üzerinde çalıştığını söyledi.

Özgür Özel’den TEB Genel Sekreteri’ne Taziye Ziyareti

CHP Başkanı Özgür Özel, annesi vefat eden Sabih Tekin Çağlar’ı ziyaret ederek taziye verdi.

Trump: Ukrayna savaşı benim değil Uykucu Biden’ın savaşı

Eski ABD Başkanı Donald Trump, Rusya-Ukrayna savaşına ilişkin yaptığı açıklamada, çatışmanın sorumluluğunu mevcut Başkan Joe Biden’a yükledi. Trump, kendi başkanlığı döneminde böyle bir savaşın yaşanmayacağını savundu.

Motor sevgisi sonu oldu: Genç kadın hayatını kaybetti

Fethiye-Çameli yolunda ilerleyen motosiklet bilinmeyen bir nedenle şarampole devrildi. Sürücünün yaralandığı kazada, 26 yaşındaki güvenlik görevlisi Eda Koçin hayatını kaybetti.

ASELSAN 50. Yıl Çocuk Şenliği Erzurum’da

Tekno Macera Tırı, Erzurum’da çocukları bilim ve teknolojiyle buluşturdu. Şenlik 24 Ağustos’a kadar sürecek.

Bahçelievler’de Demet Akalın Konseri

Demet Akalın, Bahçelievler Belediyesi’nin yaz konserlerinde sahne alarak vatandaşlara keyif dolu anlar yaşattı.