Dünyanın en büyük oyuncak fuarı yarın açılıyor

2025 yılında Nürnberg şehri, ünlü “Spielwarenmesse” fuarına ev sahipliği yapacak.

Fuar, 28 Ocak-1 Şubat tarihleri arasında NürnbergMesse GmbH fuar alanında 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak. Oyuncak endüstrisinin son trendleri fuar ziyaretçilerine sunulacak.

Fuar, 165 bin metrekarelik bir alanda düzenlenecek. 68 ülkeden 2 bin 354 firma katılacak ve 125 ülkeden 57 bin uzman ziyaretçi bekleniyor. Türkiye ise 64 firma ile fuara katılım gösterecek.

1 Şubat’a kadar devam edecek fuarda, en yeni teknolojiden geleneksel ahşap oyuncaklara kadar geniş bir ürün yelpazesi sergilenecek. Yeni oyuncaklar basına tanıtılarak meraklıların dikkatine sunulacak. Fuar alanında bilet satışı olmayacağı için ziyaretçiler, biletlerini sadece online olarak satın alabilecekler ve 16 yaşından küçükler fuara kabul edilmeyecektir.

Related Posts

CHP’li vekil, şaibeli ihaleyi meclise taşıdı

CHP Ankara Milletvekili Umut Akdoğan, AKP’li Elazığ Belediyesi’nin Bilginay Temizlik Şirketi’ne verdiği 540 milyon liralık tartışmalı ihaleye ilişkin yapılan suç duyurusunun üzerinden bir yıl geçmesine rağmen işlem yapılmamasını Meclis gündemine taşıdı. Akdoğan, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’ya, söz konusu ihaleyle ilgili idari bir soruşturma başlatılıp başlatılmadığını sordu.

CHP’li Murat Emir’den Adalet Bakanı Tunç’a: ‘Çalık’ın sağlığı daha da kötüleşirse sorumlusu sen olacaksın!’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın sağlık durumundaki riske rağmen yeniden cezaevine gönderilmesi üzerine Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’a, “Cezaevinde suçu ispatlanmadan tuttuğunuz Murat Çalık’ın sağlığı daha da kötüleşirse sorumlusu sen olacaksın!” diye seslendi.

Yunanistan’da 4,1 büyüklüğünde deprem

Yunanistan’ın Zakintos adası açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği bildirildi.

Öğretmen akrabası tarafından katledildi

Malezya’nın Sabah eyaletindeki Tuaran bölgesinde, 41 yaşındaki öğretmen Celesty Christy Celestina Sili, dün ailesine ait evin arka kısmında ölü bulundu. Olay, adres numarası bulunmayan bir evde meydana geldi. Polis ekipleri, ihbar üzerine aynı gün 47 …

Boğulma tehlikesi geçiren kız çocuğu kurtarıldı

Dicle Nehri’nde boğulma tehlikesi geçiren kız çocuğu kurtarıldı.

Kırkpınar Güreşlerinde karaborsa operasyonu

Edirne’de 664. Kırkpınar Tarihi Güreşleri sırasında karaborsa bilet satışı yaptığı belirlenen bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Gözaltına alınan şüphelinin, organizasyonun dijital bilet sağlayıcısı firmada daha önce çalıştığı ortaya çıktı.