Boğulma tehlikesi geçiren kız çocuğu kurtarıldı

Dicle Nehri’nde Boğulma Tehlikesi Geçiren Kız Çocuğu Kurtarıldı

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde Dicle Nehri’nde boğulma tehlikesi geçiren bir kız çocuğu, çevredekilerin yardımıyla kurtarıldı.

Olay, Yenişehir ilçesine bağlı kırsal Hantepe Mahallesi’nde öğleden sonra meydana geldi. Ailesiyle birlikte Dicle Nehri kıyısında piknik yapan küçük kız, suya girmeye karar verdi. Ancak bir süre sonra suda çırpınmaya başlayan çocuk, çevredekiler tarafından sudan çıkarıldı. Şans eseri, kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu kurtarma anları, bir kişi tarafından cep telefonuyla kaydedildi.

Related Posts

Göztepe savunma hattıyla dikakt çekti: Rakiplere gol izni yok

Süper Lig’de oynadığı 3 karşılaşmada 7 puan toplayan Göztepe, 5 gol atarken rakiplerine gol izni vermedi

Kaçak elektrik kullanan haklı bulundu! Yargıtay’dan çok konuşulacak karar

Yargıtay Şanlıurfa’da kaçak elektrik kullandığı iddia edilen vatandaşı delil sunma açısından haklı bularak yerel mahkemenin kararını usul ve kanuna aykırı buldu.

Çanakkale’de orman yangını kontrol altında: 126 kişi tahliye edildi

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde dün çıkan orman yangını büyük ölçüde kontrol altına alınırken, yanan alanlar dronla havadan görüntülendi.

AKP’li belediyenin kayıt yasağı mahkemeye taşındı

AKP’li Şahinbey Belediye Meclisi, aldığı kararla gazetecilerin meclis toplantılarında ses, görüntü ve fotoğraf kaydı yapmasını yasakladı. Kararın iptali için mahkemeye başvuran gazeteci Mehmet Bozkurt, “Bu karar açık oturumu fiilen gizli hale getiriyor, basın özgürlüğü ihlal ediliyor” dedi.

Bakan Fidan İİT olağanüstü toplantısına başkanlık edecek

İslam İşbirliği Teşkilatı (İİT) 21. Olağanüstü Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı 25 Ağustos’ta Suudi Arabistan’ın Cidde kentinde düzenlenecek.

Chelsea geriden gelip 5 golle farka koştu

Premier Lig’de Chelsea, 1-0 geri düştüğü maçta West Ham United’ı 5-1 mağlup ederek sezonun ilk 3 puanını aldı.