Aydın’dan çalınan hayvanlar Kayseri’de bulundu

Çine ilçesi Kasar Mahallesi’nde yaşanan olayda, M.E.A. adlı şahsa ait 2 büyükbaş hayvanın kaybolmasıyla ilgili şüpheler artmıştı. Tel çitlerle çevrili araziden çalındığı düşünülen hayvanlar için durum Çine İlçe Jandarma Komutanlığı’na bildirildi. Yapılan detaylı araştırma sonucunda, 18 Aralık 2024 tarihinde hayvan hırsızlığı suçundan yakalanan ve tutuklanan A.Y. (31) isimli kişinin söz konusu hayvanları çaldığı ortaya çıktı.

A.Y.’nin çalmış olduğu büyükbaş hayvanları Çine ilçesinden bir kişiye para karşılığı sattığı belirlendi. Yapılan inceleme neticesinde çalınan hayvanların Aydın, Aksaray ve Kayseri gibi farklı illere satıldığı tespit edildi. Ancak, hayvanlar Kayseri İl Jandarma Komutanlığı’nın koordinasyonunda canlı olarak bulunarak güvence altına alındı. Olayla ilgili adli süreç devam etmektedir.

Related Posts

İtalya’da dilencilik yasaklandı

İtalya’da dilencilik yasaklandı

Öldüren kumpir davasında yeni gelişme: Annemi ölü buldum

İzmir’de kumpir yedikten sonra hayatını kaybeden Servet Polat’ın ölümüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü. Kızı Bahar Zeyrek, “Annem tuvalette öldü, ben ve oğlum da zehirlendik” diyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanık, hijyen kurallarına uyduklarını savundu.

TFF’den ‘Arial’ kararı

TFF, formaların numara ve isimlerinde Arial font zorunluluğunu kaldırarak, kulüplerin okunaklı olduğu sürece istedikleri yazı tipini kullanmasına izin verdi.

Cinsel organını köpek parçaladı

Ünlü İspanyol futbolcu, köpeğini gezdirirken yaşadığı köpek saldırısında cinsel organından yaralandı. Tedavi altına alınan yıldız ismin bir süre sahalarda uzak kalacağı duyuruldu.

İBB soruşturmasında yeni tahliye

İBB soruşturmasında tutuklu bulunan bir kişi daha tahliye edildi.

Özkök Türkiye’nin merak ettiği “bay sponsorun” bilinmeyenlerini yazdı

Gazeteci Ertuğrul Özkök Fenerbahçe’nin yeni marka sponsoru Chobani’nin yaratıcısı Hamdi Ulukaya hakkında bilinmeyenleri yazdı.