Arkadaş cinayeti sanığı: Öldürmedim, yaşamına son verdi

Antalya’da Gerçekleşen Cinayetin İlk Duruşması

Antalya’da yaşanan trajik olayda, Tuncay Okudan’ı öldürmekle suçlanan sanık İsmail Oran ilk kez hakim karşısına çıktı. İsmail Oran, “Tuncay intihar etti. Cesedini Aksu Çayı’nın kenarına bıraktım ve üstünü bez gibi bir şeyle örttüm. Ben öldürmedim” şeklinde savunma yaptı.

Olay, 11 Şubat tarihinde Aksu ilçesi Murtana Mahallesi’nde meydana geldi. Tuncay Okudan ve İsmail Oran, birlikte kokoreç satışı yapmak için anlaşmışlardı. Ancak aralarında çıkan tartışma sonucunda İsmail Oran, yanında bulundurduğu tabanca ile Tuncay Okudan’ı başından vurup öldürdü. Cesedi Aksu Çayı yakınlarına atıp üzerini çalılarla kapattıktan sonra kaçtı.

Olayın ardından Tuncay Okudan’ın ailesi, uzun süre haber alamayınca cesedini aramaya başladı. Ancak cesede ulaşamayınca, durumu jandarma ve polise bildirdiler. Ceset, Aksu Çayı’nın kenarında bulundu ve olay mahkemeye taşındı.

İsmail Oran’ın ifadesinde, yaşananların tamamen intihar olduğunu iddia ettiği görüldü. Ancak maktulün ailesi ve diğer tanıklar, Oran’ın soğukkanlı davrandığını ve olay yerinden kaçtığını belirttiler. Mahkeme heyeti, ‘kasten öldürme’ suçundan ömür boyu hapis istenen İsmail Oran’ın tutukluluk halinin devamına karar verdi ve duruşmayı erteledi.

Ayakkabı, kan ve beyne ait doku bulundu

100’e yakın güvenlik kamerasıyla 300 saate yakın görüntü izlendi

Köpek çay kenarında bir şeyler kokladı

Related Posts

İtalya’da dilencilik yasaklandı

İtalya’da dilencilik yasaklandı

Öldüren kumpir davasında yeni gelişme: Annemi ölü buldum

İzmir’de kumpir yedikten sonra hayatını kaybeden Servet Polat’ın ölümüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü. Kızı Bahar Zeyrek, “Annem tuvalette öldü, ben ve oğlum da zehirlendik” diyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanık, hijyen kurallarına uyduklarını savundu.

TFF’den ‘Arial’ kararı

TFF, formaların numara ve isimlerinde Arial font zorunluluğunu kaldırarak, kulüplerin okunaklı olduğu sürece istedikleri yazı tipini kullanmasına izin verdi.

Cinsel organını köpek parçaladı

Ünlü İspanyol futbolcu, köpeğini gezdirirken yaşadığı köpek saldırısında cinsel organından yaralandı. Tedavi altına alınan yıldız ismin bir süre sahalarda uzak kalacağı duyuruldu.

İBB soruşturmasında yeni tahliye

İBB soruşturmasında tutuklu bulunan bir kişi daha tahliye edildi.

Özkök Türkiye’nin merak ettiği “bay sponsorun” bilinmeyenlerini yazdı

Gazeteci Ertuğrul Özkök Fenerbahçe’nin yeni marka sponsoru Chobani’nin yaratıcısı Hamdi Ulukaya hakkında bilinmeyenleri yazdı.