Antalya’da mobil kuaför hayat kolaylaştırıyor

Antalya’da Mobil Kuaför Hizmeti İle Yaşam Kolaylaşıyor

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Toros dağlarının eteklerindeki uzak mahallelerde yaşayan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla mobil kuaför hizmeti sunmaktadır. Köylerinde kuaför veya berber bulunmayan vatandaşlar, ilçe merkezlerine ulaşmakta güçlük çekiyor ancak mobil kuaför tırı bu sorunu ortadan kaldırıyor. Kavurucu yaz sıcağında veya dondurucu soğukta, ulaşım zorluğu yaşayan köy sakinleri, mobil kuaför sayesinde rahatlıkla kuaför ve berber ihtiyaçlarını karşılayabiliyorlar.

Mobil kuaför tırı her hafta merkeze uzak köylere giderek, köy meydanına park ediyor ve tüm vatandaşlara hijyen kurallarına uygun olarak saç kesimi, sakal tıraşı ve kişisel bakım hizmeti sunuyor. Ayrıca, evden çıkamayan yaşlı veya engelli vatandaşları da evlerinde ziyaret ederek hizmet götürüyor. Öğrencileri de unutmayan mobil tır, köy okullarında çocukların saç bakımını gerçekleştiriyor.

Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Mobil Kuaför hizmetinden bir yıllık süre içerisinde 19 ilçeden toplam 7 bin 958 kişi hizmet aldı. Mobil Kuaför Tırı, 153 mahallede hizmet vererek vatandaşların kişisel bakımlarını gerçekleştirdi. Özellikle engelli, yaşlı ve evden çıkamayan vatandaşların büyük memnuniyet duyduğu mobil hizmet, kolaylıkla ulaşılabilir olması sebebiyle takdir toplamaktadır. Hizmetten faydalanan vatandaşlar, Antalya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini iletti.

Related Posts

CHP’den Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun üçüncü toplantısına hazırlık: ‘Şehit aileleri komisyona davet edilsin’ önerisi

CHP’den Milli Dayanışma, Kardeşlik ve Demokrasi Komisyonu’nun üçüncü toplantısına hazırlık: ‘Şehit aileleri komisyona davet edilsin’ önerisi

FETÖ’nün mahremine operasyon: Üç tutuklu

Adana’da FETÖ’nün mahrem yapılanmalarında yer aldıkları tespit edilen ikisi hükümlü üç kişi, polis operasyonuyla yakalanarak cezaevine gönderildi.

Türkmenoğlu’ndan Başkale Yatırımlarına Ziyaret

AK Parti Van Milletvekili Türkmenoğlu, Başkale’deki hastane ve TOKİ konutlarını inceledi.

F-35 Savaş Uçağı Japonya’ya Acil İniş Yaptı

İngiltere’ye ait F-35 savaş uçağı, Kagoshima Havalimanı’na arıza nedeniyle acil iniş yaptı.

Cumhurbaşkanı adayını öldüren şahıs öldürüldü

Kolombiya’nın başkenti Bogota’nın batısındaki Modelia Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelen Uribe, 7 Haziran’da konuşma yaptığı sırada silahlı saldırıya uğramıştı. Vücuduna isabet eden 6 kurşun nedeni ile ağır yaralandığı ve özel bir kliniğe …

Öğretmenlerin il içi yer değiştirme sonuçları açıklandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenlerin il içi sıraya bağlı yer değiştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi. Bakanlık ayrıca, iller arası mazerete bağlı yer değiştirme işlemleri kapsamında başvuruda bulunan tüm öğretmenlerin atamasının gerçekleştirildiğini bildirdi.