Özgür Çelik’ten Murat Çalık çağrısı: Zulmetmeyi bırakın

CHP İstanbul İl Başkanı Çelik: Beylikdüzü Belediye Başkanı Çalık’ın Sağlık Durumu Endişe Verici

CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın tutukluluk sürecinde yaşadığı sağlık problemlerine dikkat çekti. Çelik, Çalık’ın cezaevinde bulunduğu süre içerisinde 20 kilo kaybettiğini belirterek, durumu endişe verici bulduklarını ifade etti.

Çelik, “Başkanımız cezaevine girdiğinden bu yana 20 kilo kaybetti. Bu durum insanlık dışı bir eziyettir. Başkanımıza ve ailesine zulmetmeyi bırakmalıyız” şeklinde konuştu.

Öte yandan, Mehmet Murat Çalık’ın sürekli olarak hastane ile cezaevi arasında gidip gelmek zorunda kalmasına da vurgu yapan Çelik, tekrar tekrar aynı tıbbi testlerin yapılmasının hem fiziksel hem de psikolojik olarak yıpratıcı olduğunu belirtti.

Çelik’in açıklamalarında yer verdiği ifadelere göre, “Beylikdüzü Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık cezaevinde bulunduğu süre içerisinde 20 kilo kaybetti. Günlerdir süregelen testler ve sağlık kontrol süreci daha fazla devam ettirilmeden, Çalık’ı sağlıklı koşullarda tedavi olabileceği yerde serbest bırakılmalıdır” denildi.

Related Posts

Ayakları dışarıda araç kullanan kişi başsavcı çıktı

Gaziantep’te bir sürücünün ayaklarını camdan çıkartarak otomobil kullandığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Tepki çeken görüntülerde çakarlı aracın sürücü koltuğunda oturan kişinin Gaziantep Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı M.B. olduğu öğrenildi.

Aşırı Sıcaktan Tavukları Serinletme Yöntemi

Mersin’de bir çiftlikte tavuklar, buzlu su sıkılarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalışılıyor.

İşte Osimhen’in geliş tarihi

Galatasaray’da Victor Osimhen’in Türkiye geliş tarihi netleşmeye başladı.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

CHP’de toplu istifa: İl yönetimi düştü

CHP Mardin İl Örgütü’nde, yedek üyelerin de dahil olduğu dokuz kişinin topluca istifa etmesi sonucu il yönetimi düştü. İstifacı üyeler gerekçe açıklanmadı.

Kabine toplanıyor: Ana gündem orman yangınları olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe’de toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi orman yangınlarıyla mücadele olacak.