Bahçeli bu defa isim vermeden uyardı!

“`html

MHP Genel Başkanı Bahçeli’den Kurban Bayramı Mesajı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kurban Bayramı dolayısıyla bir basın açıklaması yaparak milletimizin bayramını kutladı. Bahçeli’nin mesajı, dikkat çekici ifadelerle doluydu ve terörsüz bir Türkiye dileğiyle birlikte önemli uyarılar içeriyordu. Bahçeli, sürecin yönetilmesi esnasında üslup kazalarının yaşanmaması gerektiğine ve gizli gündemlere yer verilmemesi gerektiğine vurgu yaptı.

Bahçeli’nin bayram mesajında şu ifadeler yer aldı:

“Kurban ibadeti, Allah’ın rızasını kazanmanın yanı sıra ailemiz ve topluluğumuz için de önemli bir fırsattır. Bu ibadet, Hakk’a yakınlığın, topluma bağlılığın ve yardımlaşmanın sembolüdür.”

“Bununla birlikte, bayramlar eğer gerçek anlamda kutlanırsa, dargınlık ve darlıkların yerini sevgi dolu bir birliktelik alacaktır.”

“İnancımızın temel taşı olan sabır, sadakat ve sağduyunun yanında, sevgi ve saygıyı yayarak toplumsal dokumuzu maddi ve manevi olarak güçlendirebiliriz.”

“Türk milleti, özellikleriyle tüm dünyada takdir edilen bir millettir; ancak bu güzellikler, düşmanca niyetler tarafından hedef alınabilmektedir.”

“Dahi herhangi bir terör olayı Türkiye’nin sosyal yapısını sarmalayamaz, Milli birlik ve beraberliğimizin devam ettiği sürece bu tür saldırıları bertaraf etmemiz mümkün olacaktır.”

“Türkiye, yeni bir yüzyılın kapılarını aralamış durumda. Bu başarı, ortak çabamız ve aziz milletimizin onurlu varlığına bağlıdır.”

“Bayramın tüm insanlarımız için mutluluk, huzur ve dayanışma getirmesini diliyorum. Herkesin bayramı kutlu olsun!”

“Bayramlar, sevgi ve barışın yeşerdiği, insani değerlerin öne çıktığı önemli dönemlerdir.”

“El birliğiyle hareket ederek, milli değerlerimize sahip çıkmalı ve birlikteliğimizi güçlendirmeliyiz.”

“Bu kutlu günlerin, paylaşma ve dayanışmanın artmasına vesile olmasını umuyoruz.”

“Ayrılığın ve düşmanlığın yıkıcı etkilerine karşı en güçlü yanıt, bu manevi günlerin anlamında gizlidir.”

“Türk milleti, tarihinden aldığı güçle ve benimsemiş olduğu değerlerle yeni yüzyıla umutla yürümektedir.”

“Kardeşliğimizi ve dostluğumuzu pekiştirerek, geleceğe güvenle ilerlemeliyiz.”

“Bayramın getirdiği sevgi içinde herkesin gönlünde barış çiçekleri açmasını temenni ediyorum.”

“Tüm Müslüman aleminin bu mübarek günlerden fayda sağlaması, barış ve güven içerisinde bir arada yaşaması dileğiyle, bayramınız kutlu olsun.”

“Yolda olan vatandaşlarımızın güvenliği için trafik kurallarına uymaları önemlidir, dikkatli olalım.”

“Mübarek Kurban Bayramı’nız mübarek olsun.”

“`

Related Posts

Yandaş yazardan iktidara ‘İmamoğlu’ uyarısı: ‘CHP’yi güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!’

Yandaş Yeni Şafak yazarı Yusuf Kaplan “Ekrem İmamoğlu’nu içeri atıp da hakkında yolsuzluk soruşturması açılan çok sayıda Ak Partili belediye başkanından bir tanesini bile içeri atmazsanız, İmamoğlu’nu kahraman, CHP’yi de güçlü iktidar yapmaktan kurtulamazsınız!” diye yazdı.

Kuzey Kore lideri Kim Rusya’ya koşulsuz destek sözü verdi

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un, Ukrayna savaşı dahil olmak üzere tüm önemli uluslararası siyasi meselelerde Rusya’yı koşulsuz destekleyeceğini belirtti.

‘Yolu uzattın’ dediği taksiciyi kanlar içinde bıraktı

İzmir’in Karabağlar ilçesinde, bir taksi şoförünün yolcusu tarafından yolu uzattığı iddiasıyla darbedildiği anlar araç içi kamerasına yansıdı.

Batı Şeria’da İsraillilerin saldırdığı beldedeki Filistinliler topraklarından vazgeçmiyor

Filistin topraklarını gasbeden İsraillilerin saldırı düzenleyip 30 kişiyi yaraladığı işgal altındaki Batı Şeria’da bulunan Deyr Dibvan beldesindeki Filistinliler, topraklarını terk etmeye zorlandıklarını ancak bunu yapmayacaklarını belirtti.

DEM Parti: ‘Bayramların birleştirici gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var’

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, “Ülke olarak ağır bir dönemden geçiyoruz. Tam da bu yüzden, bayramların birleştirici ve onarıcı gücüne her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Bu inanç ve umutla, 86 milyon yurttaşımızın Kurban Bayramı’nı kutluyor; bayramın hepimize barış, özgürlük ve eşitlik getirmesini diliyoruz” ifadelerini kullandı.

Son dakika: İtirafçı Aziz İhsan Aktaş tahliye edildi

Son dakika haberii: İBB soruşturmalarında itirafçı olarak öne çıkan isim tahliye edildi