İddia: DEM Partili iki ismin İmralı ziyareti hava şartları nedeniyle ertelendi

DEM Partisi, İmralı’ya Gitmek İçin Gönderilen Heyetin Ziyareti Hava Şartları Nedeniyle Ertelendi

DEM Partisi’nin PKK lideri Abdullah Öcalan ile görüşmek amacıyla İmralı’ya göndermek üzere başvuruda bulunduğu iddiasına olumlu yanıt geldi. Bu doğrultuda, DEM Partili milletvekilleri Sırrı Süreyya Önder ile Pervin Buldan‘ın bugün İmralı’ya gitmesi bekleniyordu. Ancak, planlanan deniz yoluyla gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, kötü hava koşulları sebebiyle haftaya ertelendi.

MHP lideri Bahçeli, uzun süredir DEM Partisi ve İmralı arasındaki görüşmelerin faydalı olacağı yönünde açıklamalar yapıyordu. Sabah gazetesinin iddiasına göre, DEM Partisi İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ile Van Milletvekili Pervin Buldan’a İmralı ziyareti için izin verildi.

Türkiye gazetesinde yer alan habere göre, bugün gerçekleştirilmesi planlanan ziyaret, olumsuz hava şartları nedeniyle ertelendi. Görüşmenin haftaya gerçekleşeceği belirtiliyor.

TIKLAYIN – Sabah: DEM Partisi’nin Öcalan’la görüşme talebi kabul edildi, iki isim bugün ya da yarın İmralı’ya gidiyor

Related Posts

İtalya’da dilencilik yasaklandı

İtalya’da dilencilik yasaklandı

Öldüren kumpir davasında yeni gelişme: Annemi ölü buldum

İzmir’de kumpir yedikten sonra hayatını kaybeden Servet Polat’ın ölümüne ilişkin davada ilk duruşma görüldü. Kızı Bahar Zeyrek, “Annem tuvalette öldü, ben ve oğlum da zehirlendik” diyerek sanıklardan şikayetçi oldu. Sanık, hijyen kurallarına uyduklarını savundu.

TFF’den ‘Arial’ kararı

TFF, formaların numara ve isimlerinde Arial font zorunluluğunu kaldırarak, kulüplerin okunaklı olduğu sürece istedikleri yazı tipini kullanmasına izin verdi.

Cinsel organını köpek parçaladı

Ünlü İspanyol futbolcu, köpeğini gezdirirken yaşadığı köpek saldırısında cinsel organından yaralandı. Tedavi altına alınan yıldız ismin bir süre sahalarda uzak kalacağı duyuruldu.

İBB soruşturmasında yeni tahliye

İBB soruşturmasında tutuklu bulunan bir kişi daha tahliye edildi.

Özkök Türkiye’nin merak ettiği “bay sponsorun” bilinmeyenlerini yazdı

Gazeteci Ertuğrul Özkök Fenerbahçe’nin yeni marka sponsoru Chobani’nin yaratıcısı Hamdi Ulukaya hakkında bilinmeyenleri yazdı.