Kayseri’den Bursa’ya seyahat eden yaşlı adam otobüste hayatını kaybetti
Kayseri’den Bursa’nın Karacabey ilçesine gitmek üzere otobüse binen 81 yaşındaki bir adam, seyahat sırasında vefat etti. İddialara göre, otobüse binmeden önce uyku hapı alan yaşlı adam, 700 kilometrelik yolculuk boyunca hareketsiz kaldı.
Kızı uykuda sandı
Babasıyla birlikte otobüste seyahat eden kızı, yolculuk sırasında babasının uykuda olduğunu düşündü. Ancak otobüs mola verdiğinde babasını uyandırmak isteyen kadın, babasının vefat ettiğini fark etti. Büyük bir şok yaşayan ve fenalaşan kadın, otobüs personeli tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı.
Otopsi yapılacak
Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti. Cenaze, ayrıntılı bir inceleme ve kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
More Stories
AB’den Ukrayna’ya 3,5 milyar euro maddi yardım
Hollanda’ya Türk göçünün 60. yılı Kayseri’de anılacak
Kocasinan’da Tayfun Caddesi Dönüşümü: Yeni Bir Yaşam Alanı