Başkan Dinç, şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini ziyaret etti

Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun Kabri Ziyaret Edildi

Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ve parti yöneticileri, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabri başında bir ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Dinç, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Bugün Büyük Birlik Partimizin 32. Kuruluş Yıl Dönümü etkinlikleri kapsamında Ankara’dayız. Şehit Liderimiz Muhsin Yazıcıoğlu’nu dualarla yad ettik. Onun izinde ilerleyerek ülkemiz ve milletimiz için durmadan ve yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında duygusal anlar yaşandığı belirtilirken, Şehit Muhsin Yazıcıoğlu’nun anısının her zaman yaşatılacağı vurgulandı. Erenler Belediye Başkanı Şenol Dinç ve beraberindekilerin, Yazıcıoğlu’nun kabri ziyaretinde dua ettikleri ve anılarını tazeledikleri bildirildi. – SAKARYA

Related Posts

Yandaş medya etkin pişmanlıktan faydalandı demişti! O isimden yalanlama

İBB Spor Kulübü Başkanı Fatih Keleş hakkında etkin pişmanlık hükümlerinden faydalanacağı iddia edilmişti. Keleş sosyal medya hesabından yayınladığı açıklamalarla iddiaları reddetti.

ABD’den İran’a üstü örtülü tehdit

İran’ın füze saldırıları sonrası konuşan ABD’nin İsrail Büyükelçisi Mike Huckabee, “İran yalnızca İsrail’e değil, burada yaşayan Amerikalı yurttaşlarınıza da saldırıyor” diyerek Tahran’a sert tepki gösterdi.

‘Çelik Kubbe’ yetersiz kaldı: İran böyle deldi!

İsrail’in İran’ın nükleer tesislerini hedef alan saldırılarının ardından İran’ın karşılığı sert oldu.

İsrail, İran’ı vuruyor… Erdoğan’dan saatler sonra ilk açıklama: ‘Apaçık bir provokasyon!’

Son dakika haberi… AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan; İsrail’in İran’a saldırısı sonrası ilk açıklama geldi. “İsrail’in komşumuz İran’a düzenlediği saldırılar, uluslararası hukuku hiçe sayan apaçık bir provokasyondur” diyen Erdoğan, “Uluslararası toplum, küresel ve bölgesel istikrarı hedef alan İsrail haydutluğuna artık bir dur demelidir” ifadelerini kullandı.

Ümit Özdağ: Suçsuz olmamızın ve suçsuzluğumuzu ispat etmenin hiçbir önemi yok

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ dünkü duruşmasına dair açıklama yaptı.

Özel, Gaziosmanpaşa için konuştu: Buradaki en kötü, en yanlış işi Erdoğan yapmıştır

CHP lideri Özgür Özel, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile görüştüklerini duyurdu. Hayatını kaybeden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek için taziye ziyaretlerinin hala sürdüğünü belirten Özel, tüm siyasi partilerden de destek mesajı ve telefonu aldıklarını söyledi.