Bursa’daki rehine krizinde 24 saat aşıldı: Çocuklarını rehin alan baba ikna edilmeye çalışılıyor

Bursa İnegöl’de Rehine Krizi Sürüyor: Baba, İkna Edilmeye Çalışılıyor

Bursa’nın İnegöl ilçesinde, bir baba tarafından iki çocuğu bıçakla rehin alınarak rehine krizi yaşanıyor. Polis ve jandarma ekipleri tarafından saatlerdir ikna edilmeye çalışılan baba, Orhaniye Mahallesi’nde dünden beri süren olayı başlatan bir yangın sonrası evine dönmüştü.

Yangının Ardından Rehin Krizi Başladı

Dün öğle saatlerinde Orhaniye Mahallesi’nde çıkan bir yangın ihbarı üzerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, yapılan araştırmada baba Hüseyin G’nin yanında getirdiği yanıcı maddeyle evini ateşe verdiği tespit edildi.

Rehin Krizi Devam Ediyor

Baba, çocuklarını bıçakla rehin aldıktan sonra polis ve jandarma ekipleri tarafından evinin çevresinde güvenlik önlemi alınırken, müzakere ekibi de bölgeye sevk edildi. Görüşmeler sırasında çocuklardan biri, babasıyla birlikte evden çıktı. Ancak diğer çocuğun hala içeride olduğu belirtildi.

Ekipler, 24 saati aşkın süredir şüpheliyi evden çıkması için ikna etmeye çalışıyor. Müzakereci ekiplerin Hüseyin G.’yi sakinleştirmek ve teslim olması konusunda çabaları gece boyunca devam etti.

Related Posts

Ayakları dışarıda araç kullanan kişi başsavcı çıktı

Gaziantep’te bir sürücünün ayaklarını camdan çıkartarak otomobil kullandığı görüntüler sosyal medyada gündem olmuştu. Tepki çeken görüntülerde çakarlı aracın sürücü koltuğunda oturan kişinin Gaziantep Bölge Adliye Cumhuriyet Başsavcısı M.B. olduğu öğrenildi.

Aşırı Sıcaktan Tavukları Serinletme Yöntemi

Mersin’de bir çiftlikte tavuklar, buzlu su sıkılarak aşırı sıcaklardan korunmaya çalışılıyor.

İşte Osimhen’in geliş tarihi

Galatasaray’da Victor Osimhen’in Türkiye geliş tarihi netleşmeye başladı.

Kayıp kadim rengin tarifi binlerce yıl sonra bulundu: Askeri sistemlerde bile kullanılacak

Binlerce yıl önce Mısır piramitlerinin gölgesinde parlayan bir renk, yüzyıllar süren sessizliğin ardından yeniden doğdu. Antik çağların en gizemli ve çarpıcı tonlarından biri olan Mısır Mavisi (Egyptian Blue), bilim insanlarının çabalarıyla modern dünyaya geri kazandırıldı.

CHP’de toplu istifa: İl yönetimi düştü

CHP Mardin İl Örgütü’nde, yedek üyelerin de dahil olduğu dokuz kişinin topluca istifa etmesi sonucu il yönetimi düştü. İstifacı üyeler gerekçe açıklanmadı.

Kabine toplanıyor: Ana gündem orman yangınları olacak

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi, bugün Beştepe’de toplanacak. Toplantının ana gündem maddesi orman yangınlarıyla mücadele olacak.